Ekonomikanalen
Mammons rike

Sommar-OS låga ribba, Slutet på amerikansk olje-dominans och Viaplays självmål

0:00
0:00

Beskrivning

Borde sommar-OS alltid anordnas i samma stad? Det tycker åtminstone panelen. Vad skulle hända om Saudi faktiskt dumpar dollarn? Och vad är inställningen till Oatly nuförtiden? Det blir visserligen ingen dans runt midsommarstången i säsongens sista Mammons rike, men väl kransar i håret och snaps för att få veckans ämnen att glida ner lite lättare.

Panelen bestående av Åsa Linderborg, Agri Ismaïl och Fredrik Strage har dagen till ära klätt sig i sina mest somriga kläder för att fira.

Titta och lyssna på nya episoder av Mammons rike varje torsdag. Följ oss även på Instagram, Twitter, Tiktok och Facebook för att få de bästa klippen från programmet.

Publicerad

Ämnen

Prenumerera på podden

Mammons rike

Ett program, en programledare, en panel, oändliga diskussioner. Det är innehållet i EFN:s populärkulturella samtids- och samhällsmagasin där allt blandas – stort och smått, högt och lågt, djupt och brett. Oavsett de aktuella ämnen som avhandlas i Mammons rike är den minsta gemensamma nämnaren ekonomi. Med Jonas Malmborg, Fredrik Strage, Åsa Linderborg och Agri Ismaïl.

Våra poddar